Cécile Cremer


Trend en Innovatie expert

Cécile Cremer is een Trend en Innovatie expert pur sang, keynote spreker, auteur, maar bovenal een kind van de toekomst. Als keynote spreker stond zij op meer dan 100 internationale podia en vormt wereldwijd een bron van inspiratie op het gebied van trends en innovatie. Zij staat aan het roer van haar onderneming W.T.F., een future agency die zich focust op het delen van trend insights en het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom internationale trends (o.a. J.P. Morgan, Beiersdorf en E.ON, diverse gemeentes & Campus010).

Daarnaast mocht zij zich, tot voor kort, ook de eerste vrouwelijke én jongste president ooit van LaFutura Global Trend Network noemen, een organisatie die wereldwijde trends en innovaties een platform biedt. Door haar expertise in het vertalen van toekomstige trends naar op maat gemaakte concepten heeft haar carrière als trendexpert een vogelvlucht genomen en weet zij zowel organisaties als particulieren te inspireren én voor te bereiden op de dag van morgen.

Cécile heeft brandend verlangen om de wereld conceptueel te vormen en is een expert in het delen van trend insights als basis voor kansen. Met haar ongeremde passie voor de toekomst en scherpe oog voor detail weet zij niet alleen trends te analyseren, maar dit ook te vormen tot een inspirerende taal die direct spreekt tot de doelgroep.